Hygienic بهداشتی

تجهیزات اندازه‌گیری بهداشتی، برای استفاده در صنایع غذا، نوشیدنی و داروسازی که نیازمند سطح بالایی از تمیزی در حین فرآیند تولید خود هستند، طراحی شده‌اند.
در فرآیندهای بهداشتی، تمام قسمت‌های در تماس با سیال فرآیند باید سطح بالایی از تمیزی را دارا باشند و همچنین اقداماتی برای پیشگیری از آلوده شدن این قسمت‌ها انجام شده باشد.
برای حفاظت از بهداشت در حین فرآیند تولید، تجهیزات باید به گونه‌ای طراحی شوند که بتوان به راحتی تمام قسمت‌های در تماس با سیال آن را تمیز کرد. همچنین سطح تماس این تجهیزات باید از تجمع باکتری، کپک و سایر میکروارگانیسم‌هایی که ممکن است سلامتی انسان را به خطر اندازند، جلوگیری کند.
قسمت‌های در تماس با سیال در تجهیزات بهداشتی از جنس استیل ضدزنگ با پرداخت بسیار بالا هستند و با استفاده از آب‌بندی کلمپ نصب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code