کاربرد سنسور فشار, همه مقالات

اندازه گیری سطح و فشار در سیلوهای ذخیره سازی شکر و آرد

آرد و شکر مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بسیاری محصولات غذایی هستند و در سیلوهایی با ارتفاع 20 متر ذخیره می شوند. پر کردن و تخلیه این سیلوها اغلب به وسیله سیستم های پنوماتیکی انجام می شود که مواد را از سیلوهای بیرونی بزرگ به مخازن نگهداری کوچک تر برای انجام فرآیندهای بعدی انتقال می دهند. فرآیند خالی کردن و پر کردن توسط تجهیزات اندازه گیری سطح مطمئن کنترل می شود. همچنین نظارت بر فشار در لوله های انتقال پنوماتیکی مورد نیاز و ضروری می باشد.

 

اندازه گیری سطح و فشار در سیلوهای ذخیره سازی شکر و آرد

 

وظیفه سنسور ها در این پروسه : اندازه گیری فشار و سطح مخازن
محل نصب سنسور : مخزن، لوله ها
محدود (ارتفاع) اندازه گیری : 20 متر
سیال : شکر و آرد
دمای فرآیند (temperature Process) :

– 40 … + 50 °C 

فشار فرآیند یا فشار کاری (Process pressure) :

0 … 0 bar 

چالش های این پروسه : گرد و غبار – تجمع یک جا – سایش و فرسایش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code