مواد لازم جهت تهیه بستنی ابتدا به دقت وزن می شوند و داخل یک مخلوط کن قرار داده می شوند که در آنجا premix (پیش مخلوط) ساخته می شود.
سپس از دستگاه هموژنیزه کننده تحت فشار 140 بار عبور می کنند و در انتها در دمای 80 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شود. اندازه سطح مواد premix و فشار در خطوط لوله منتهی به دستگاه هموژنیزه کننده باید به طور مداوم مورد نظارت و مانیتورینگ قرار گیرد تا تولید مستمر بستنی تضمین شود.
اندازه گیری فشار و سطح مخازن |
:وظیفه سنسور ها در این پروسه |
مخزن، لوله ها |
:محل نصب سنسور |
حداکثر 1.5 متر |
:محدود (ارتفاع) اندازه گیری |
بستنی |
سیال |
0 … + 125 °C |
: (temperature Process ) دمای فرآیند |
– 1 … + 5 bar |
: (Process pressure)فشار فرآیند یا فشار کاری |
نوسانات زیاد دمایی – ته نشین شدن مواد |
:چالش های این پروسه |