کاربرد سنسور فشار, همه مقالات

اندازه گیری فشار و سطح در حین مخلوط کردن مواد بستنی

مواد لازم جهت تهیه بستنی ابتدا به دقت وزن می شوند و داخل یک مخلوط کن قرار داده می شوند که در آنجا premix (پیش مخلوط) ساخته می شود.

سپس از دستگاه هموژنیزه کننده تحت فشار 140 بار عبور می کنند و در انتها در دمای 80 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شود. اندازه سطح مواد premix و فشار در خطوط لوله منتهی به دستگاه هموژنیزه کننده باید به طور مداوم مورد نظارت و مانیتورینگ قرار گیرد تا تولید مستمر بستنی تضمین شود.

 

اندازه گیری فشار و سطح در حین مخلوط کردن مواد بستنی

اندازه گیری فشار و سطح مخازن

:وظیفه سنسور ها در این پروسه 

مخزن، لوله ها

:محل نصب سنسور 

حداکثر 1.5 متر

:محدود (ارتفاع) اندازه گیری

بستنی

سیال 

0 … + 125 °C 

: (temperature Process ) دمای فرآیند

– 1 … + 5 bar 

: (Process pressure)فشار فرآیند یا فشار کاری 

نوسانات زیاد دمایی – ته نشین شدن مواد

:چالش های این پروسه

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code