کاربرد سنسور فشار, همه مقالات

تنظیم فشار در کوره کک Coke oven

کک یک ماده ضروری در کوره های انفجاری است که حرارت لازم برای فرآیند را فراهم کرده و به عنوان یک عامل کاهنده فلز عمل می کند. برای رسیدن به یک کک با کیفیت بالا، فشار در هر یک از کوره های کوک کارخانه باید به صورت جداگانه تنظیم شود.

 

وظیفه سنسور ها در این پروسه : اندازه گیری فشار
محل نصب سنسور : اگزوز گاز خروجی
سیال: کک
دمای فرآیند (Process temperature) :

 0 … +150 °C

فشار فرآیند یا فشار کاری (Process pressure) :

 0 … 0.5 bar

نکات خاص (چالش های این پروسه) : گازهای خورنده

نکته: به دلیل دمای بالا فرآیند استفاده از دیافراگم سیل و کپیلاری توصیه می شود.

جهت اطلاعات بیشتر مقاله دیافراگم سیل Diaphragm seal و کپیلاری Capillary را حتما مطالعه بفرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code