X

آخرین مقالات

 

اندازه گیری فشار و سطح در حین مخلوط کردن در مخزن شیر خام Raw milk tank

 
شیر خام ورودی در دمای حدود 4 درجه سانتی گراد نگهداری می شود و جهت تضمین نگهداری مطلوب آن تا انتقال به پروسه های بعدی به آرامی هم زده می شود. علاوه بر اندازه گیری سطح در این مخازن، شیر در برابر انواع آلودگی ها با فشار زیاد نیز محافظت می شود. تشخیص سطح مخزن، از پر شدن بیش حد از مجاز مخزن و سر ریز شدن شیر خام جلوگیری می کند. 
 
 
 
 
مخزن شیر خام Raw milk tank
 
 
 
 
  • وظیفه سنسور ها در این پروسه :
  • مخزن، لوله ها
  • محدود (ارتفاع) اندازه گیری :
  • معمولا 5 متر
  • سیال :
  • شیر
  • دمای فرآیند (Process temperature) :

+ 1 … + 150 °C 

  • فشار فرآیند یا فشار کاری (Process pressure) : 

+ 0.5 … + 2 bar 

  • (نکات خاص ) چالش های این پروسه : 
  • رعایت الزامات بهداشتی شدید

 

 

 

لینک های مرتبط:
 
 
 
 

گرد آورنده مطلب : مهندس محمدرضا اعتدالی

 

هرگونه استفاده از محتوای این سایت با ذکر منبع بلامانع است

Related

درباره ما

شرکت هاگلر ایران از سال1389 ، در قالب زیر مجموعه شرکت بین المللی فیوچر اسکای، به عنوان نمایندگی انحصاری شرکت هاگلر آلمان؛ در دفتر ایران فعالیت خود را با هدف اصلی ارایه خدمات در زمینه تجهیزات اندازه گیری فشار آغاز نمود.

از همان سالهای نخست، شهرت و اعتبار این گروه، علاوه بر تاکید بر کیفیت انجام امور و احترام به خواسته مشتریان ، در گرو ارایه خدمات پس از فروش و گارانتی محصولات بوده و در حال حاضر از جایگاه رفیعی در این زمینه برخوردار می باشد.

بیشتر بدانیم >
عضویت درخبرنامه
Name

تماس با ما

دفتر فروش : تهران ، صادقیه ، باغ فیض، خیابان باهنر(خجسته پور) ، پلاک 110(ساختمان ونوس) ، واحد39 شماره های تماس : 44976345-021 - 02144976441

دفتر پشتیبانی : اصفهان، خ بزرگمهر، ابتدای هشت بهشت غربی، کوچه 29 ساختمان پردیس طبقه 4 واحد 10 تلفن: 03132684915

دفتر امارات : دبی ، دیره ، خیابان پور سعید ، ساختمان سیتی فارمسی واحد3 تلفن: 0097142595133