کاربرد سنسور فشار, همه مقالات

دستگاه تبخیر (Evaporator): اندازه گیری چگالی و فشار در تولید ادویه

در تولید ادویه، ابتدا ادویه ها با آب و روغن ترکیب می شوند تا یک ماده آبکی را تشکیل دهند. سپس این ترکیب داخل یک دستگاه تبخیر (Evaporator) ریخته می شود تا آب آن برای تبدیل مایع به نوعی شربت غلیظ حذف شود.

شربت غلیظ شده چاشنی باید چگالی مناسب را داشته باشد تا بتوان آن را جهت خشک کردن بر روی ورق های فلزی پهن کرد و سپس از آن برای ساییده شدن و تبدیل شدن به پودر استفاده کرد.

تضمین چگالی مناسب شربت ادویه، نیازمند اندازه گیری های مداوم در طول فرآیند تولید می باشد. همچنین در خطوط لوله های منتهی به دستگاه تبخیر نظارت و مانیتورینگ دقیق فشار جهت تضمین فرآیند تولید هموار و بدون مشکل مورد نیاز می باشد.

 

دستگاه تبخیر(Evaporator)

اندازه گیری فشار و چگالی وظیفه سنسور ها در این پروسه
دستگاه تبخیر (Evaporator) محل نصب سنسور

1100 … 1600 kg/m3 

محدود چگالی 
خمیر ادویه سیال

+ 20 … + 135 °C 

 (Process temperature) دمای فرآیند

0 … + 1 bar 

(Process pressure)فشار فرآیند یا فشار کار  
دمای فرآیند بالا – سایش و فرسایش چالش های این پروسه 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code